0899887865 / 0886626240

Врати за индустрията

Секционни и противопожарни индустриални врати

Индустриални секционни врати

 

Индустриалните врати  са най- доброто решение за вашите производствени и складови нужди.

Врата важна за създаването на безопасни и удобни условия на труд в промишлени сгради, производствени бази, складове, обществени сгради, логистични центрове и много други.

Предимства на индустриалните секционни  врати :

  • Отлични топлоизолационни качества- спестявате до 30% от разходите си за отопление през зимата и за охлаждане през лятото.
  • Ултра тихи три-фазните двигатели на Marantec- Germany гарантират абсолютно безшумно отваряне и затваряне.
  • Съобразени с максимално оползотворяване на вашите складови и индустриални площи- различните контури на отваряне гарантират че пространството под вратата ще бъде максимално оползотворено.
  • Европейски стандарти за безопасност и надеждност- използването на материали единствено от водещи европейски производители гарантира най- високо качество на нашата продукция.
  • Дълъг живот на експлоатация с минимална степен на поддръжка.
  • Съвършен баланс.
  • Предназначена за лесен и бърз монтаж.
  • Възможност за пригодяване към индивидуални промишлени халета.
  • Възможност за свързване на други устройства да работят с вратата.
  • Най-съвременно задвижващо звено, осигуряващо на вратата дълъг живот, с възможност за над 100 000 цикъла работа.

Стандартните секционни индустриални врати са изработени от панели с дебелина 40 мм. Самите панели са създадени по уникална система чрез многопластово огъване на ламарина, която осигурява стабилно монтиране на панти. Индустриалните секционни врати са с минимален живот на торсионните пружини от 25 000 цикъла.

Всичко това гарантира продължителната и сигурна употреба на този тип врати.

При индустриалните врати има голямо разнообразие от начини на окачване. Това дава възможност за максимално използване на пространството в съоръжението, както и в предната част на вратата.

 

 

 

 

Противопожарни врати

 

Предлаганите от нас противопожарни врати са сертифицирани и отговарят на всички европейски изисквания за пожаробезопастност. Противопожарните врати намират приложение на места където се изисква ограничаване разпространението на огъня с възможност за безопасно напускане на обекта.

 

Противопожарни врати от алуминий

 

Този тип противопожарни врати са предназначени за офиси, обществени и жилищни сгради, търговски центрове и за всички други места, при които се изисква пожаробезопасност. Отговарящи на всички европейски и международни изисквания за пожаробезопасност, подплатени с нужните сертификати, тези врати са готови да осигурят нужната пожаробезопасност. Алуминиевите противопожарни врати могат да бъдат външни и вътрешни, еднокрили и двукрили.

 

Противопожарни метални врати

 

  Този вид противопожарни врати са изработени от специален пожароустойчив панел с обща дебилина 60 мм. и са готови да осигурят противопожарна защита във всяка една обществена сграда или производствено съоражение.

Съчетават в себе си функционалност, безопасност, сигурност и лекота на движение. Този тип врати намира приложение в множество сгради, както за бита така и за индустрията, а също за обществени сгради, търговски центрове, училища, детски градини, жилищни сгради и много други.