0899887865 / 0886626240

ГАРАЖНИ ВРАТИ

Секционни, тип "летящо крило", ролетни с термоизолация

Секционни гаражни врати

 

Елегантните автоматични секционни врати се отварят вертикално нагоре. Така печелите повече място в и пред гаража – а и целият отвор за преминаване е на Ваше разположение. Секционните врати пасват винаги – независимо дали отворът на гаража Ви е правоъгълен или скосен, дали има сегментирана или полукръгла арка. Поради това те са идеални и за последващи модернизации.

Секционните гаражни врати най-вече предлагат пълно удобство, максимална сигурност и оптимално спестяване на пространство. Принципът и на действие е както изобретателен така и прост: секционната врата се състои от отделни елементи, така наречените секции, които са свързани със панти. По този начин вратата може да се отвори вертикално, като удобно се нагъва нагоре  до тавана, без да се изисква да има допълнително пространство пред гаража. Секционните гаражни врати са  и много атрактивни като дизайн: висококачествени материали, най-качественото производство  и разнообразие от допълнителни елементи дават на гаража ви индивидуалност в стила на вашата къща и вашия личен вкус.

 

Летящо крило

 

Гаражната врата „летящо крило“ представлява една цяла плоскост, която не се „пречупва“ на отделни сегменти и не се навива при повдигане. Обикновено се изработва от листове горещо поцинкована стомана с дебелина 0,8 мм, покрити с полимерно прахово покритие, осигуряващо добра антикорозионна защита.

Тип „Летящо Крило“ са най-използваните врати на пазара. Към този модел се предлагат изключително много възможности, като някои от тях са: възможност за външна рамка, автоматизиране, топлоизолация и много други.

Z

НОВО! с възможност за външна рамка.

Z

Ръчно задвижване с възможност за автоматизиране.

Z

Възможност за топлоизолация 20 – 40 мм в зависимост от модела.

Z

Възможност за вграждане на проходна врата, вентилационни решетки и прозорци.

Ролетни врати

 

Ролетните гаражни врати са едно практично и изгодно решение за вашият гараж. Могат да бъдат изработени изцяло от стоманени ламели без изолация или с алуминиеви термо-ламели.

Гаражната ролетна врата  освобождава наистина много място пред и в гаража. При паркиране можете да се доближите директно до вратата, а таванът на гаража остава свободен.

Възможност за челен монтаж пред или зад трегера, което не отнема нито от ширината, нито от височината. Нужно е само да има подходящ за монтаж трегер.

Възможност за доставка и монтаж на ролетни врати с термоизолация !

Това осигурява сравнително добра шумо и топлоизолация. Гаражните ролетни врати с термо-ламели ползват здрави стоманени  водачи – това са водачите с най-голяма дълбочина и дебелина на стената. За тихия ход и надеждна работа допринасят също четките и гумените уплътнения по височината на вратата.

Ролетните гаражни врати се отличават са надежни, сигурни и на изгодна цена.

 

Z

Здрави стоманени ламели.

Z

Солидни стоманени  водачи.

Z

Гуми и четки по цялата вертикала на водачите.