0899887865 / 0886626240

СЕННИЦИ И ТЕНТИ

Рамената на сенниците и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за максимална здравина и елегантен дизайн, и са преминали успешно тест за 15 000 пъти отваряне – затваряне. Конструкцията и механизмите предлагат прецизно регулиране на наклона и издадеността на сенника, а в допълнение за по-голямо удобство и сигурност – ел. задвижване, контролирано от датчици за вятър, слънце или дъжд.

Челният профил е със специален капковиден дизайн с канал за странично оттичане на водата.

 

Подходящи за тераси, прозорци и малки витрини. Лека алуминиева конструкция ел.статично прахово боядисана. Принципът на работа е чрез навиване и развиване платното на вал.

Акрилни платове с UV защита – (SATTLER – Австрия) или PVC двустранно промазан бризент с тегло 320gr/mg и 650gr/mg.

 

Една от най-добрите слънцезащитни системи. Предпазват от пряката слънчева светлина тераси, прозорци, витрини и входове. Конструкцията е изработена от алуминиеви профили и детайли с прахово електростатично боядисване.

Управлението е ръчно с манивела. Има вазможност за електрозадввижване с бутон или дистанционно управление. Покривалата се изработват от полиестерни тъкани с водоплътни и PVC-промазки и импрегнирани тъкани на полиакрилна основа с UV филтър.

 

Широкоплощен сенник за функционално и декоративно оформление и засенчване на площадки на заведения, открити тераси и др. места с необходимост от покриване на големи площи.

Конструкцията е сгъваема, изработена от стоманени профили с галванично покритие и електростатично прахово боядисване.

Принципът на работа е чрез навиване (развиване) плата на вал, който се води с ролки по тръбни водачи- ролконосачи.

Покривало: Изработва се основно от акрилни платове или PVC бризенти, с плътност до 520 г/м2.

Ветроупорните завеси са изключително подходящи за предпазване от климатични въздействия (дъжд, вятър, слънце).

С тях бързо и лесно можете да превърнете навеса в място, където в есенно-зимния сезон да съхранявате безпроблемно дребна техника, инвентар и всичко, което не бива да стои на открито, и което е нужно да защитите от замръзване.

Можете да превърнете неизползваемата зиме тераса или балкон в уютно място, където да пиете кафето си и да се наслаждавате на побелялата градина. Ветроупорните завеси осигуряват на собствениците на заведения целогодишна работа, независимо от метеорологичните  условия.