0899887865 / 0886626240

Автоматика за гаражни и метални врати - MARANTEC

Немско качество и надежност

Автоматика за гаражни врати МARANTEC

 

DanivaStyle ви предлага гаражни врати както с ръчно отваряне, така и такива с автоматика. При  втората опция, задвижването, което предлагаме заедно с вратите и дистанционното му управление, е дело на лидера в областта – немската компания Marantec . Качеството, което компанията влага в двигателите си е доказуемо с над 55 години опит и е предпочитана в цял свят.

Строгият немски качествен контрол и стриктност ви гарантират безупречна работа на двигателя. Marantec е многократно награждавана за иновациите в сферата на автоматизацията на гаражните врати, като един от призовете, на които е носител, е престижния Blueline Technology, връчен на международното специализирано изложение в Щутгарт, Германия.

 

logoMarantec ви предлага не само немско качество, но идеална скорост на задвижване, ниска консумация на електроенергия, съобразен дизайн и дългогодишна експлоатация.

 

Удобство и сигурност за всякакъв тип гаражни врати.
Ние ще Ви предложим и монтираме най-подходящата автоматика за всяка гаражна врата – дали да се автоматизира секционна врата или летящо крило. Без значение дали вратата е голяма, малка, лека или тежка, нова или малко по-стара вече инсталирана гаражна врата, фирма DanivaStyle ще намери правилното решение за вашата гаражна врата.

Допълнителни аксесоари

Към двигателите на Marantec се предлагат няколко вида аксесоари, с които можете да допълните и персонализирате вратата и комфорта от ползването и, като например фотоклетки, бутониери, сигнални лампи, дистанционни.

Автоматика за плъзгащи се  врати МARANTEC

 

Немската автоматизация от Marantec с гарантирано безупречно качество. Отново, както при всяка автоматизация Marantec, основна роля заема електромеханичният двигател, управляван от вграден в корпуса на автоматизацията контролен блок. Единичният двигател осъществява задвижването на плъзгащата се портална врата посредством зъбно колело монтирано от външната страна на корпуса на автоматизацията, контактуващо със зъбна рейка, монтирана на плъзгащата се врата.

В случай на прекъснато електрозахранване, управлението на плъзгащата се портална врата може да премине в ръчен режим или да бъде възстановено при възстановяване на електрозахранването, посредством секретен ключ и шестограм, намиращи се в предната част на двигателя.

За настройване функциите на автоматизацията за плъзгаща портална врата, в корпуса на основният двигател е вграден функционалният контролен блок, предоставящ възможността порталните врати да бъдат задвижвани посредством богат набор от дистанционни управления или допълнителни аксесоари. Изчистеният и опростен контролен блок приема и обработва разнообразни сигнали, грижи се за ефективното захранване на автоматизацията и управлява режимите на работа с лекота.

Автоматика за двукрили и еднокрили врати MARANTEC

 

Най-масово използваната автоматика за портална врата (на панти) на Marantec е от серията 515.

Това е една  една емблематична автоматизация, доказала своите качества във времето и задоволяваща всички изисквания, които може да имате към една автоматика за портална врата, приложима в частният сектор.

Моделът Comfort 515 постига перфектния баланс между цена и качество, когато искате да автоматизирате радиална портална врата за частен дом. В зависимост от вашата портална врата, моделът Comfort 515 има 4 разновидности – единичен (515-1) или двоен (515-2), стандартен (515) или удължен (515 L).

Следващите два модела в серия 500 – Comfort 525 (L) и Comfort 530 (L) са предпочитан избор за автоматизиране на по-големи и тежки радиални портални врати използвани при големи дневни натоварвания – общ вход към голяма фамилна къща или жилищна кооперация.