Охранителни ролетки

Плътни метални ролетки

Плътните охранителни ролетки осигуряват една от най-високите степени на защита на обектите. Те са направени от съединени помежду си хоризонтални плътни стоманени ламели от поцинкована стоманена ламарина, която може да бъде боядисана с електростатично нанесено прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят.

Ламелните ролетки могат да се задвижват автоматично с вграден в ролетката електродвигател, като в случай на спиране на захранването има възможност за ръчно управление.Те могат да бъдат управлявани посредством бутон на стената, електрически ключ със секретна ключалка, дистанционно управление със „скачащ код” и др. Възможни защити и екстри: осветление в зоната на отвора, защитни фотоклетки, защитна прагова гума със сензори.

Плетени метални ролетки

Плетените метални ролетки са изработени от арматурна стомана (8 мм) със стоманени шарнирни скоби предварително поцинковани с добавка на прахово полимерно покритие.

Платното на ролетката може да се закрепва и движи в два вида водачи. Първият вид е тип”П” водач с дебелина на ламарината 2 мм и дълбочина 50, 60 или 100 мм. Вторият e водач тип „Омега”, който е двустранно огънат и усилен. Този водач е с дълбочина 70 милиметра или 100 милиметра, има четки и гума, което осигурява по-безшумно движение на ролетката.

Перфорирани ролетки

Перфорираните ролетки са изработени от перфорирани стоманени ламели с височина 105 милиметра. Този тип ролетки осигуряват отлична защита на затваряното пространство при запазване на видимостта към обекта. Ролетките са с полимерно прахово покритие по цветовия каталог RAL.

Ламелите с едра перфорация за с четири реда правоъгълни отвори с размери на перфорацията 28 х 12 милиметра. Перфорираните ролетки с микроперфорация могат да бъдат два вида: с микроперфорация с диаметър на отворите от 4 милиметра и дебелина на ламела 0,5 милиметра и микроперфорация с размери на отворите 2,5 милиметра и дебелина на ламела 0,7 милиметра. Всички различни типове ламели могат да бъдат свързвани една с друга, така, че да се получи желаната комбинация между прозрачни и непрозрачни елементи на ролетката.

Може и директна връзка с нас

Позвънете

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!